Anna Lundman fosrtsätter sin yrkesbana inom infrastrukturbranschn. Nu chef för affärsområdeschef för Samhällsbyggnad på WSP.

Foto: WSP

Anna Lundman ny chef för WSP samhällsbyggnad

Ingress

Spaning

 

Anna Lundman blir ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad. Affärsområdet har en bred inriktning inom transport- och infrastruktursektorn med allt från vägar och järnvägar till vattendistribution och telekom.

Anna Lundman kommer närmast från en tjänst som underhållsdirektör på Trafikverket där hon också ingått i ledningen. Under sina sammanlagt 15 år på Trafikverket har hon bland annat varit projektledare vid Förbifart Stockholm och projektchef för Mälarbanan.

- Jag ser fram emot att börja på WSP, som är en stark aktör på marknaden, säger Anna Lundman. Hela vår bransch är i kraftig utveckling och det ska bli spännande att fortsätta bidra i samhällsutvecklingen genom samverkan och nytänkande med våra kunder.

Anna Lundman tillträder sin tjänst som affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad den 1 maj 2018. Hon efterträder Patrik Guné som lämnat WSP Sverige för en tjänst som Infrastructure Director hos WSP i Singapore.

#Trafikverket / #branschfolk

Ja tack! Jag vill gärna ha I Perspektivs nyhetsbrev sex gånger per år.

LIKNANDE ARTIKLAR

+ VISA FLER

Tipsa oss! Har du ett spännande projekt på gång? Hör av dig!

+ VISA FLER